Lumenpudotus ja lumityöt Lapin läänissä

Teemme lumenpudotuksia sekä yksityisasiakkaille omakotitaloihin ja vapaa-ajan asunnoille että yritysasiakkaille teollisuuskiinteistöihin Lapin läänissä. Toimialueenamme on Rovaniemi-Sodankylä-Kittilä-Levi-Ylläs-Kolari-Äkäslompolo. Kysy rohkeasti tarjous - liikumme tarvittaessa koko Lapin läänin alueella!

Vuositasolla pudotamme lunta 30000 - 100000 m² alalta, päivittäin pystymme käsittelemään 500 - 2500 m² riippuen siitä onko lumi pakkas- vai suojalunta.

Hyvissä ajoin tilattu lumenpudotus tulee asiakkaalle halvemmaksi, koska pakkaslumi on huomattavasti helpompaa pudottaa kuin raskas suojalumi.

Paksusta lumikuormasta voi tulla vaaratekijä sekä talon rakenteille että ihmisille. Raskas lumi voi vaurioittaa kattorankenteita, ja auringon sulattama lumi / jää voi itsekseen pudotessa olla hengenvaarallinen.

Ammattitaitoinen lumenpudotus edullisesti ja nopeasti

Lumenpudotus suoritetaan pääasiassa muovisilla lumenpoistovälineillä erilaisia lumilapioita ja lumikolia hyödyntäen. Ammattitaitoisesti hoidettu lumenpudotus tehdään aina tiukkojen työturvallisuusmääräysten mukaisesti, jotta se on turvallista sekä lumen pudottajille että asukkaille tai ohikulkijoille. Esimerkiksi kaupunkialueilla kulkuväylät nauhoitetaan, jotta varmistutaan siitä ettei kukaan kulje työmaa-alueen alle.

Turvallisuussyistä asiakkaiden ei siis toivota olevan ulkona lumenpudotuksen aikana, koska katolta ei näe räystään alle.

Lunta jätetään katolle tiputuksen yhteydessä 20-30 cm ettei kattoon tule naarmuja. Toimimme vastuullisesti ja olemme mukana Luotettava Kumppani -ohjelmassa. Meillä on myös tarvittavat vastuuvakuutukset.

Kokemuksesta tiedämme, että lumisen talven aikana kun lumikuormaa on kertynyt paljon, ammattitaitoisten lumenpudottajien saaminen oman kiinteistön katolle voi olla haasteellista. Teemme pudotuksia nopeallakin aikataululla jos kohde on kiireellinen!

Lumenpudotuksen hinta ja lisäpalveluna lumityöt

Lumenpudotuksen hinta määräytyy kohteen sijainnin sekä katon neliömäärän mukaan. Lumi pudotetaan tasaisesti katolta maahan, jonka jälkeen voidaan erikseen tuntitöinä tehdä pihan siivous- ja lumityöt - avata kulkureitit tai siivota lumet pihan reunoille.

Kauttamme on myös mahdollista saada, Kittilä - Levi alueella, koneellinen lumen poisto pudotuksen jälkeen. Annamme tapauskohtaisen arvion siitä kumpi tulee halvemmaksi, mies- vai konevoimin suoritettu poistotyö piha-alueelta.

Tarjouspyynnön yhteydessä tarvitsemme lisätietoja kohteesta:

  • kohteen tarkka osoite / sijainti
  • katon pinta-ala (noin arvio)
  • katon materiaali (huopa, pelti, tiili tms.)
  • pudotuksessa varottavat yksityiskohdat
    kuten ilmalämpöpumput, kattoikkunat jne.
  • tarvittavat lumityöt pudotuksen jälkeen

Soita ja kysy tarjous!

Muistathan hyödyntää kotitalousvähennyksen kotona tai vapaa-ajan asunnolla teettävästä työstä! Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Tmi Jyri Kemiläinen
Puh. 045 245 7116Lähetä sähköpostia!

Lähetä tarjouspyyntö!