Lumenpudotus ja lumityöt

Teemme lumenpudotuksia sekä yksityisasiakkaille omakotitaloihin ja vapaa-ajan asunnoille Lapin läänin alueella että yritysasiakkaille kiinteistöihin ympäri Suomen. Vuositasolla pudotamme lunta 30000 - 200000 m² alalta, päivittäin pystymme käsittelemään 2000 - 5000 m² riippuen siitä onko pudotettavana pakkas- vai suojalunta.

Hyvissä ajoin tilattu lumenpudotus tulee asiakkaalle halvemmaksi, koska pakkaslumi on huomattavasti helpompaa pudottaa kuin raskas suojalumi. Paksusta lumikuormasta voi tulla vaaratekijä sekä talon rakenteille että ihmisille. Raskas lumi voi vaurioittaa kattorankenteita, ja auringon sulattama lumi / jää voi itsekseen pudotessa olla hengenvaarallinen.

Lumenpudotukset yksityisasiakkaille Lapin läänissä

Yksityisasiakkaiden lumenpudotuksia omakotitaloille ja vapaa-ajanasunnoille teemme nopeallakin aikataululla Lapin läänissä, missä toimialueenamme on Rovaniemi-Sodankylä-Kittilä-Levi-Ylläs-Kolari-Äkäslompolo.

Kysy rohkeasti tarjous - liikumme tarvittaessa koko Lapin läänin alueella!

Pyydä tarjous!

Ammattitaitoinen lumenpudotus edullisesti ja nopeasti yritysasiakkaille ympäri Suomen

Lumenpudotus suoritetaan pääasiassa muovisilla lumenpoistovälineillä erilaisia lumilapioita ja lumikolia hyödyntäen. Ammattitaitoisesti hoidettu lumenpudotus tehdään aina tiukkojen työturvallisuusmääräysten mukaisesti, jotta se on turvallista sekä lumen pudottajille että asukkaille tai ohikulkijoille. Esimerkiksi kaupunkialueilla kulkuväylät nauhoitetaan, jotta varmistutaan siitä ettei kukaan kulje työmaa-alueen alle. Turvallisuussyistä asiakkaiden ei siis toivota olevan ulkona lumenpudotuksen aikana, koska katolta ei näe räystään alle.

Kuka vastaa lumenpudotuksesta?

Asunto-osakeyhtiöissä taloyhtiön hallituksen täytyy huolehtia, että piha-aluueet on hoidettu ja siellä on turvallista liikkua. Tämä sisältää myös lumenpudotuksesta huolehtimisen. Taloyhtiö voi siirtää tämän vastuun kiinteistönhuoltoyritykselle erillisellä sopimuksella, mutta taloyhtiön hallituksen tulee kuitenkin valvoa, että kiinteistönhuolto tehdään sopimusten mukaisesti. Kiinteistön omistaja vastaa tietenkin itse omistamansa kiinteistön turvallisuudesta, huoltotöistä ja siten myös lumenpudotuksista.

Kokemuksesta tiedämme, että lumisen talven aikana kun lumikuormaa on kertynyt paljon, ammattitaitoisten lumenpudottajien saaminen oman kiinteistön katolle voi olla haasteellista. Teemme pudotuksia nopeallakin aikataululla jos kohde on kiireellinen!

Lunta jätetään katolle tiputuksen yhteydessä 20-30 cm ettei kattoon tule naarmuja. Toimimme vastuullisesti ja olemme mukana Luotettava Kumppani -ohjelmassa. Meillä on myös tarvittavat vastuuvakuutukset.

Pyydä tarjous!

Epäiletkö talosi tai kiinteistösi kattorakenteiden kestävyyttä?

Jos epäilet, että katolle satanut / kerääntynyt lumi ylittää rakenteiden kestävyyden, voit laskea tämän ohjeistuksen avulla lumikuorman painon. Huomoithan, että epätasaisesti kasaantunut lumi on tietysti suurempi riski rakenteille. Samoin tasakattoilta lumi kannattaa pudottaa herkemmin / hyvissä ajoin.

Lumenpudotuksen hinta ja lisäpalveluna lumityöt

Lumenpudotuksen hinta määräytyy kohteen sijainnin sekä katon neliömäärän mukaan. Lumi pudotetaan tasaisesti katolta maahan, jonka jälkeen voidaan erikseen tuntitöinä tehdä pihan siivous- ja lumityöt - avata kulkureitit tai siivota lumet pihan reunoille.

Kauttamme on myös mahdollista saada koneellinen lumen poisto pudotuksen jälkeen. Annamme tapauskohtaisen arvion siitä kumpi tulee halvemmaksi, mies- vai konevoimin suoritettu lumenpoistotyö piha-alueelta.

Tarjouspyynnön yhteydessä tarvitsemme lisätietoja kohteesta:

  • kohteen tarkka osoite / sijainti
  • katon pinta-ala (noin arvio)
  • katon materiaali (huopa, pelti, tiili tms.)
  • pudotuksessa varottavat yksityiskohdat
    kuten ilmalämpöpumput, kattoikkunat jne.
  • tarvittavat lumityöt pudotuksen jälkeen

Soita ja kysy tarjous!

Muistathan hyödyntää kotitalousvähennyksen kotona tai vapaa-ajan asunnolla teettävästä työstä! Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Tmi Jyri Kemiläinen
Puh. 045 245 7116Lähetä sähköpostia!

Pyydä tarjous!