Pihatyöt ja pihapuunkaato Lapin läänissä

Tmi Jyri Kemiläinen toimii Lapin läänissä ja meiltä voit tilata vanhojen puiden tai pensaiden karsimisen tai kaatamisen.


Onko pihassasi ylimääräisiä tai vaarallisia puita? Tilaa meiltä ammattitaitoiset ja turvalliset puunkaadot edullisesti!

Milloin puu pitäisi kaataa?

Vaarallisen suuret tai tonttia varjostavat puut kannattaa kaataa ennen kuin puu kaatuu itsestään sääolosuhteiden takia. Jos puun oksia tai lehtiä kerääntyy pahasti kiinteistön katolle, aiheutuu siitä suotta ylimääräistä vaivaa ja ennen kaikkea katon kunto huononee ennen aikojaan.

Me teemme pihapuiden kaadot suorakaatona. Karsimme oksat ja teemme tarvittaessa kaadetuista puista polttopuita. Meillä on puunkaadosta monen vuoden kokemus, ja yrityksellä toki voimassaolevat tapaturma- ja vastuuvakuutukset.


Pihapuunkaadon hinta

Puunkaadon hintaan vaikuttaa kohteen sijainti sekä kaadettavien puiden määrä. Kannattaa huomioida, että mitä useamman puun kaadamme kerralla, sitä edullisempaa on. Löytyisikö naapurustosta muitakin asiakkaita - yhteistilauksella ja isommalla urakalla hintakin on suhteessa edullisempi.

Kiinteistösi huoltotöihin ja pihapuiden kaatoon voit hyödyntää kotitalousvähennyksen!

Soita ja kysy tarjous!

Toimimme Lapin läänissä Pohjois-Suomessa ja toimialueemme on Rovaniemi-Sodankylä-Kittilä-Levi-Ylläs-Kolari-Äkäslompolo. Hoidamme hommat ripeästi ja edullisesti.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Tmi Jyri Kemiläinen
Puh. 045 245 7116Lähetä sähköpostia!

Ota yhteyttä!